dilluns, 10 de novembre del 2008

... I SEGIM... alimentació complementària i primers auxilis



Després de l'èxit del primer cap de setmana, continuem amb les jornades!
Agrair a tota la gent que l'ha fet possible i esperant que ens deixeu el vostre comentari per millorar o repetir l'any que ve.

Después del éxito del primer fin de semana, ¡¡continuamos con las jornadas!!
Agradecemos a toda la gente que lo ha hecho posible(madres, padres, profesoras de guardería y mujeres interesadas) y esperamos que nos dejeis vuestro comentario para mejorar o repetir el año que viene.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

enhorabuena por el taller de yoga para bebés. Me sorprendí mucho al ver cómo se calmaba mi bebé al mismo tiempo que yo disfrutaba.
Gracias! Seguiré en contacto con vosotras.
Estais haciendo un trabajo excelente.

Anònim ha dit...

Un plaer el haver compartit amb tots (mamás, bebés i papá) el taller de ioga. Estem dessitjant tornar a trovar-nos. Llàstima no poder asistir a la conferència del proper dissabte. Però a la pròxima sense dubte que ens vorem.
Enhorabona i felicitats per tan bona iniciativa.

CRIANT ha dit...

Gràcies xiques.
Per a nosaltres es un doble plaer veure i conèixer a gent comprometuda amb la criança, i gaudir de la resposta de tanta mare al gran esforç que ens ha suposat organitzar les jornades.

Encara ens queda molt per davant, esperem les vostres sugerències i "crítiques constructives" per a no parar, millorar i continuar fent!!

Salut i bona criança!!