dilluns, 17 de novembre del 2008

23 de novembre ESTIMULACIÓ TEMPRANA i REEDUCACIÓ DEL PERINÉ FEMENÍ


Continuem gaudint amb les jornades. Aquest diumenge tendrem a Edurne Garcia que és fisioterapeuta obstètrica, impartirà pel matí un taller d'ESTIMULACIÓ TEMPRANA en el que s'informarà als pares de la importància d'estimular al bebè per a evitar possibles problemes posturals i ens ensenyarà com podem influir possitivament en l'estat psico-emocional del bebé. PER A ESTE TALLER LES PLACES JA ESTÀN COBERTES.
Realment molt interessant i important.

Continuamos disfrutando con las jornadas.
Este domingo tendremos a Edurne García que es fisioterapeuta obstétrica, impartiendo por la mañana un taller de ESTIMULACIÓN TEMPRANA en el que se informará a los padres sobre la importancia de estimular al bebé para evitar posibles problemas posturales y nos enseñará cómo podemos influir positivamente en el estado psico-emocional del bebé. Realmente muy interesante e importante!.
PARA ESTE TALLER LAS PLAZAS YA ESTAN CUBIERTAS.

________________________________________

Per la vesprada tendrem el taller de REEDUCACIÓ DEL PERINÉ FEMENÍ. En aquest taller descrubrirem els problemes més freqüent d'aquesta zona i aprendrem ejercicis i consells per a recuperar i/o previndre posibles problemes.

Por la tarde tendremos el taller de REEDUCACIÓN DEL PERINÉ FEMENINO. En este taller descubriremos los problemas más frecuentes de esta zona y aprenderemos ejercicios y consejos para recuperar y/o prevenir los posibles problemas.

Para el taller de Reeducación del Periné LAS PLAZAS YA ESTAN CUBIERTAS!!
Si quereis que se vuelva a repetir algún taller, enviar solicitud y datos a criantcastalla@gmail.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

esteu fetes unes màquines!
Jo pensava que no més feieu coses amb la gent que dona pit, i qui no donava no tenía res a fer amb vosaltres...

ENHORABONA XIQUES!

CRIANT ha dit...

Gràcies!
Doncs no, a la nostra associació pot vindre qualsevol persona que vulga conèixer sobre el tema de la lactancia i/o compartir qüestions de criança. Independentment de que estiga donant pit o biberó. Encara que som una associació pro lactància materna, per damunt de tot defenem que la mare i el bebè estiguen a gust i contents...
Pot vindre qui vulga sense cap compromís per associar-se.